Research Eiland8 netwerk online

Research Eiland8 netwerk online

Sterre & Stad heeft weer een prachtproject opgeleverd. The COOP. The Coop is krachtige term voor het professionalisering- en verduurzamingtraject van Eiland8. The COOP bestaat uit twee concrete projecten welke online en offline de projecten, de ondernemers, het netwerk en de kracht van Eiland8 synchroniseert. The COOP helpt Eiland8 verder.

The COOP heeft als doel een professionalisering- verduurzamingeffect van Eiland8 in haar interne netwerk en een externe erkenning van o.a. de grondeigenaren, culturele organisaties, gemeenten en creatieve bedrijven voor het bestaan van Eiland8.

Eiland8 is door the COOP online versterkt door een online platform waarin alle offline en online projecten gesynchroniseerd worden. De website is een up to date online database van de “kracht van Eiland8” oftewel alle culturele en creatieve ondernemers in Eiland8. Plus in de wijk zelf is aan de zichtbaarheid gewerkt. Met een grote banner, gemaakt door Cliff van Thillo, dezelfde tekenaar als wie de website heeft verreikt. Foto’s volgen!

sterre&stad