Sterre is de eerste Buurtconciërge van Utrecht

Sterre is de eerste Buurtconciërge van Utrecht

Toen ondernemersvereniging Puur Oost een buurtconciërge zocht, hoefde ik niet lang na te denken: dit was mij op het lijf geschreven. Ik solliciteerde met een video en nu mag ik mij de allereerste buurtconciërge van Utrecht noemen.

Betrokkenheid bij mijn omgeving is mijn natuurlijke aard. Ik ruim vuil op als het op straat ligt en maak regelmatig meldingen bij de gemeente als er iets niet in orde is in de openbare ruimte. Ook heb ik grote events georganiseerd om organisaties met elkaar te verbinden. Toen ik de vacature zag wist ik meteen dat deze mij op het lijf geschreven stond. Ik wilde niet gemist worden en heb daarom gesolliciteerd met een video waarin ik laat zien wat ik de wijk te bieden heb en wat mijn drive was voor een carrièreswitch. Sinds 1 oktober ben ik – als spil van de buurt – met mijn bakfiets op pad als eerste wijkconciërge van Utrecht.

De buurtcongiërge is een pilot die wordt gedraaid door ondernemersvereniging Puur Oost in samenwerking met het ondernemersfonds en het Diakonessehuis.

Sterre verteld bij NPO over haar baan en haar missie om de wereld mooier te maken.