Selecteer een pagina

Over Sterre

Vanuit mijn passie en onuitputtelijke interesse voor stedelijke ontwikkeling bestaat Sterre & Stad. Ik heb een herkenbaar profiel: ondernemend, resultaatgericht, flexibel en innovatief

Lekker gaan, met bakken energie en een vernieuwende blik. Niet top-down maar vanuit de ondernemers, bewoners en gebruikers de stad echt aanpakken. Ik match graag innovatieve disciplines voor kennisoverdracht. De thema’s waar ik graag mee werkt zijn breed. Vooral vernieuwende projecten die dwars door de ge├»nstitutionaliseerde wereld heen gaan boeien mij. Thema’s waar ik mee werk zijn: urban development rondom stadslandbouw, veiligheid, sport, community building en het ondernemersklimaat versterken.

Met behulp van creativiteit, humor en inzet kunnen zelfs de meest uiteenlopende meningen worden verenigd om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Ik ben een nuchtere idealist, met een brede interesse en een passie voor stedelijke ontwikkeling. Ik combineer een open en onderzoekende houding met een ondernemende blik; wat is de kern van het vraagstuk, wat zijn de belangen en vooral wat gaan we doen?

Sterre Hijlkema

Sterre Hijlkema

Ik ben Sterre, 34 jaar en een echte Utrechtse doorpakker. Ik heb een herkenbaar profiel: ondernemend, innovatief en resultaatgericht. Mijn overtuiging is dat de mooiste plekken ontstaan door ontmoeting; van mens tot mens.

Samenwerken?

Ben je enthousiast geworden? Heb je een leuk projectvoorstel om te bespreken? Of ben je gewoon benieuwd?

Bel me of app op 0621900667 of mail op stad@sterrehijlkema.nl