Selecteer een pagina

Research Eiland8 netwerk online

nov 23, 2014

Sterre & Stad heeft weer een prachtproject opgeleverd. The COOP. The Coop is krachtige term voor het professionalisering- en verduurzamingtraject van Eiland8. The COOP bestaat uit twee concrete projecten welke online en offline de projecten, de ondernemers, het netwerk en de kracht van Eiland8 synchroniseert. The COOP helpt Eiland8 verder.

The COOP heeft als doel een professionalisering- verduurzamingeffect van Eiland8 in haar interne netwerk en een externe erkenning van o.a. de grondeigenaren, culturele organisaties, gemeenten en creatieve bedrijven voor het bestaan van Eiland8.

Eiland8 is door the COOP online versterkt door een online platform waarin alle offline en online projecten gesynchroniseerd worden. De website is een up to date online database van de “kracht van Eiland8” oftewel alle culturele en creatieve ondernemers in Eiland8. Plus in de wijk zelf is aan de zichtbaarheid gewerkt. Met een grote banner, gemaakt door Cliff van Thillo, dezelfde tekenaar als wie de website heeft verreikt. Foto’s volgen!

sterre&stad

Stoere foto van Sterre in een leren jas

Steden en Sterre

Stadsgeograaf Sterre’s passie en onuitputtelijke interesse voor stedelijke ontwikkeling uiten zich in haar werk.

Sterre heeft een wetenschappelijke achtergrond en jarenlange ervaring in de ruimtelijke sector.

Sterre werkt als stedelijk geograaf & als de Buurtcongiërge in Oost.

T: 06 2190 0667
E: stad@sterrehijlkema.nl

Samenwerken?

Ben je enthousiast geworden? Heb je een leuk projectvoorstel om te bespreken? Of ben je gewoon benieuwd?

Bel me of app op 0621900667 of mail op stad@sterrehijlkema.nl